DE WEBSITE VAN ABRISUD, WAAR DE KUNST VAN HET LEVEN BUITENSHUIS CENTRAAL STAAT

Als fabrikant en ontwerper van overdekkingen voor zwembaden en jacuzzi's weet Abrisud zich al sinds 1996 te onderscheiden met een aanbod van uiteenlopende technische en stijlvolle producten dat wordt gedreven door een dynamisch kwaliteitsbeleid en constante innovaties.

Dankzij Abrisud heeft de zwembadoverdekking in de loop der jaren een ware evolutie doorgemaakt. Wat vroeger een noodzakelijke maar comfortabele (onderhoud, temperatuur) veiligheidsvoorziening was, moet nu in het kader van een nieuw streven naar schoonheid perfect geïntegreerd zijn in de ruimte buitenshuis en bijdragen tot de opwaardering van de woning als overgang tussen binnen en buiten...

Nieuwe vormen, nieuwe materialen, nieuwe technieken... maar ook een nieuw doel: naast zwembaden en jacuzzi's worden nu ook terrassen overdekt, al dan niet via aanbouw tegen de bestaande woning.

De deskundigheid en vakkennis op het vlak van hoge overdekkingen voor woningen werden voortdurend bijgeschaafd om alles perfect af te stemmen op de beperkingen en het gebruik van de terrassen zodat er een heel jaar door kan worden geleefd.