DIENST-NA-VERKOOP, OM IN ALLE RUST TE GENIETEN VAN UW TERRASOVERDEKKING

DE DIENST-NA-VERKOOP VAN ABRISUD
 

De 10 medewerkers van onze dienst-na-verkoop staan zowel in ons hoofdkantoor als bij u in de buurt voor u klaar:

Twee medewerkers staan u telefonisch te woord om de situatie te analyseren en snel al uw vragen te beantwoorden. De dienst-na-verkoop stuurt een technicus naar u thuis of bezorgt u de eventuele vervangingsonderdelen. Acht technici, verspreid over diverse regio's, voeren waar nodig ter plaatse technische werkzaamheden uit bij de ruim 30 000 klanten van Abrisud in heel Europa.

Van een eenvoudige demonstratie bij problemen met de bediening van de overdekking tot de herstelling van het product bij schade... de technici in uw buurt staan garant voor een snelle dienstverlening. Deze installatietechnici zijn uitgerust met een werkvrachtwagen zodat ze heel wat uiteenlopende werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Voor een optimale doeltreffendheid heeft het voltallige team van de klantendienst een permanente telefonische en dataverbinding met ons studiebureau en onze werkplaatsen.

 
Dankzij onze persoonlijke en klantgerichte aanpak en de aanwezigheid van ons personeel tijdens de werkzaamheden (opmeters, installateurs, technici dienst-na-verkoop) hebben wij de afgelopen 12 jaar de kwaliteit van onze producten kunnen bijschaven (assortiment onderhoudsproducten, uitbreiding van de garantie, vlakke overdekking, snelbevestiging, ...).
 
 

Contactformulier dienst-na-verkoop