Onze garanties/dienst-na-verkoop

4 ESSENTIËLE GARANTIES VAN ABRISUD

 

Weerbestendig

Ons hele assortiment overdekkingen voldoet aan de norm NF P90-309. Daarvoor werden succesvolle evaluatietests uitgevoerd bij hevige wind en zware sneeuwval!
Onze overdekkingen werden twee dagen lang blootgesteld aan windstoten tot 100 km/u vanuit verschillende richtingen. Ze kunnen per m² tot 45 kg sneeuw dragen. Het resultaat van de uitgevoerde testen kan alleen worden geëvenaard wanneer de overdekking wordt vergrendeld wanneer ze niet in gebruik is.
 

Franse makelij

De Franse kmo werd in 1996 opgericht door de familie Chapus en is erin geslaagd de overdekking op de markt te brengen als een technisch product dat voor iedereen toegankelijk is. Sindsdien is het bedrijf sterk gegroeid en momenteel telt Abrisud meer dan 300 werknemers. Abrisud fabriceert in Frankrijk en plaatst ongeveer 5000 overdekkingen per jaar!
Sinds 1999 zet Abrisud zijn ontwikkeling ook buiten Frankrijk voort en op dit moment is het actief in 11 Europese landen.
 

Volledige controle over het productieproces

De verschillende onderdelen van de terrasoverdekkingen voor onze klanten worden gebogen, bewerkt, gezaagd en geboord in de grote werkplaatsen van onze drie fabrieken in het noorden en zuiden van Frankrijk. Ondanks de industrialisering en technologie spelen de menselijke vaardigheden nog steeds een belangrijke rol. De precisie, de scherpe kijk en de deskundigheid van onze technici blijven essentieel.
 

Plaatsing

Onze installatietechnici leveren en plaatsen de overdekkingen bij onze klanten. Deze teams zijn in ons eigen opleidingscentrum speciaal opgeleid om onze terrasoverdekkingen te monteren en te plaatsen. Elke week vertrekken 35 werkvrachtwagens uit onze fabrieken om onze klanten in Frankrijk en de rest van Europa uit te rusten met een overdekking.
 
  • 95% van onze klanten is tevreden met de keuze voor Abrisud.
  • 94% beveelt Abrisud aan bij vrienden en kennissen*.

*enquête uitgevoerd door de ESC van Toulouse bij 500 klanten (februari 2006).