Overdekking Home

Verandastijl

Een moderne en comfortabele ruimte om het hele jaar door van uw terras te genieten dankzij hoogwaardige isolatie. Het houten frame met gebogen lijnen wordt gecombineerd met de rechte lijnen van aluminium voor een nieuwe vorm van schoonheid en een perfecte integratie in de hedendaagse architectuur. De constructie is gemaakt van hoogwaardige materialen zodat het comfort van een veranda wordt geëvenaard.

Verandastijl

Een moderne en comfortabele ruimte om het hele jaar door van uw terras te genieten dankzij hoogwaardige isolatie. Het houten frame met gebogen lijnen wordt gecombineerd met de rechte lijnen van aluminium voor een nieuwe vorm van schoonheid en een perfecte integratie in de hedendaagse architectuur. De constructie is gemaakt van hoogwaardige materialen zodat het comfort van een veranda wordt geëvenaard. Het dak kan worden voorzien van schuivende elementen om ook boven in de overdekking voor voldoende luchtcirculatie te zorgen en tegelijkertijd de vereiste dichtheid te garanderen.

Op sommige delen kunnen sierelementen worden aangebracht om een intiemere sfeer te scheppen en om de esthetiek van het geheel te doorbreken.

De mening van een deskundige

Aan de zijkanten zitten grote schuivende glaspartijen die dankzij hun fijne en dunne aluminium stijlen zorgen voor ongeëvenaarde klaarte. De combinatie van glas en hout voorkomt koudebruggen. Zo worden een zeer goede isolatie en dichtheid gegarandeerd waardoor het resultaat vergelijkbaar is met dat van een veranda.

Door het oog van de ontwerper

Opties

Zijvenster

Zijvenster op een structuur met rechte of verdeelde vlakken.

De pluspunten

1
Op maat en volledig naar wens aan te passen
2
Plaatsbesparing
3
Lichtinval