De aangebouwde overdekking

In het verlengde van het huis

De aangebouwde overdekking wordt loodrecht op het huis geplaatst. De modules van deze overdekking kunnen aan het uiteinde van het terras of tegen het huis worden opgeborgen om zo veel mogelijk ruimte vrij te maken.

De vorm van deze overdekking is vooral geschikt voor professionals uit de horecasector, die op deze manier een afneembare terrasoverdekking in verandastijl kunnen zetten.

De mening van een deskundige

Aan de hand van een (enkel- of dubbelvoudig) aansluitingsprofiel worden afwijkingen gecompenseerd in de stand van de muur waartegen wordt gebouwd. Een doordachte overdekking die uitzonderlijk goed bestand is tegen sneeuw en wind, maar die aan alle kanten toch voldoende openingen biedt.

Door het oog van de ontwerper

Opties

Hoge doorzichtigheid

Het gedeelte van doorzichtig polycarbonaat wordt een meter langer zodat het gedeelte van polycarbonaat met cellenstructuur aan het dak kleiner wordt: zo wordt het lichter onder de overdekking.

Ronde overdekking

Ronde opening: schuivende halvemaan met een centrale as van roestvrij staal. Zonder rails op de grond. 

Ruime keuze aan kleuren voor aluminium

De aluminium structuur is beschikbaar in een ruime waaier van kleuren en tinten.

Schuifdeuren voor rechte overdekkingen

Schuifdeuren en -ramen (een-, twee- of driedelig) die mogelijk zijn aan de achterzijde, voorzijde en zijkanten van de overdekking.

Vouwdeur

Opvouwbare voorkant (vouwdeuren): de stijlen op een gekarteld oppervlak passen zich zodanig aan dat de panelen steeds tegen elkaar blijven.

Zijdelingse platen

Ophefbare wanden met elektronische of gemotoriseerde sturing die in meerdere posities kunnen staan.

De pluspunten

1
Extra stevige verankering op de grond zodat de overdekking bestand is tegen sneeuw en wind
2
Zijdelingse platen die via een veiligheidsslot op te heffen zijn