De ronde overdekking

Een cocoon voor het terras

De ronde vorm geeft uw terrasoverdekking op een elegante manier een eigen karakter. Een overdekking met rondingen voor een perfecte harmonie. De ronde overdekking biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit dankzij de grote openingen. De rotonde, die volledig of gedeeltelijk kan worden geopend, vormt een natuurlijke overgang tussen het terras en de rest van de tuin.

De mening van een deskundige

Dankzij de centrale as van roestvrij staal zijn de elementen verplaatsbaar en kunnen ze allemaal los van elkaar schuiven. De overdekking is toegankelijk via om het even welke module. In geopende stand worden de modules opgeborgen aan de binnenzijde van de overdekking zodat de voorzijde volledig vrij is en het tuinmeubilair vlot naar buiten te verplaatsen is zonder hinderlijke rails op de grond.

Door het oog van de ontwerper

Opties

Hoge doorzichtigheid

Het gedeelte van doorzichtig polycarbonaat wordt een meter langer zodat het gedeelte van polycarbonaat met cellenstructuur aan het dak kleiner wordt: zo wordt het lichter onder de overdekking.

Horren

Voor de verluchting van de overdekking zonder dat insecten binnen kunnen

Motorisering voor gebogen overdekkingen

Standaard of elektronisch gestuurde motorisering die werkt met een herlaadbare afstandsbediening – compacte motorblokken.

Ronde overdekking

Ronde opening: schuivende halvemaan met een centrale as van roestvrij staal. Zonder rails op de grond. 

Ruime keuze aan kleuren voor aluminium

De aluminium structuur is beschikbaar in een ruime waaier van kleuren en tinten.

Vouwdeur

Opvouwbare voorkant (vouwdeuren): de stijlen op een gekarteld oppervlak passen zich zodanig aan dat de panelen steeds tegen elkaar blijven.

Zijdelingse platen

Ophefbare wanden met elektronische of gemotoriseerde sturing die in meerdere posities kunnen staan.