De aangebouwde overdekking

In het verlengde van het huis

De aangebouwde overdekking wordt evenwijdig tegen het huis geplaatst. De modules van deze overdekking kunnen aan het uiteinde van het terras of tegen het huis worden opgeborgen om zo veel mogelijk ruimte vrij te maken.

De vorm van deze overdekking is vooral geschikt voor professionals uit de horecasector, die op deze manier een afneembare terrasoverdekking in verandastijl kunnen zetten.

De mening van een deskundige

Aan de hand van een (enkel- of dubbelvoudig) aansluitingsprofiel worden afwijkingen gecompenseerd in de stand van de muur waartegen wordt gebouwd. Een doordachte overdekking die uitzonderlijk goed bestand is tegen sneeuw en wind, maar die aan alle kanten toch voldoende openingen biedt.

Door het oog van de ontwerper

Opties

Climabris®

Installatie aan de buitenkant van de overdekking waarmee de lucht kan worden verwarmd, geregeld en ververst. Automatische regeling met thermostaat.

Motorisering voor rechte overdekkingen

Standaard of elektronisch gestuurde motorisering die werkt met een herlaadbare afstandsbediening – compacte of onzichtbare motorblokken, geïntegreerd in de aluminium profielen.

Vouwdeur

Opvouwbare voorkant (vouwdeuren): de stijlen op een gekarteld oppervlak passen zich zodanig aan dat de panelen steeds tegen elkaar blijven.

De pluspunten

1
Een meerwaarde voor de woning
2
Zonder rails op de grond
3
Tienjarige garantie