«Wij kunnen voortaan vaker van ons terras genieten, ondanks de grillen van het weer. Alleen de tuin zal nog proeven van de lenteregen en alleen de bladeren zullen de najaarswind nog voelen!» 

Patrice G. (89)

«Dankzij onze ronde houten overdekking hebben we bijna een volledige extra ruimte. In de zomer zetten we die open als een patio, in de winter heeft het huis een veranda met een elegante structuur van hout» 

Martine S. (78)

«Heerlijk om onder onze pergola op het terras te kunnen dineren! Wanneer de avonden frisser worden, voelen wij niet hoe het vocht en de frisheid ons overvallen, hoewel we nog steeds buiten zitten!» 

Myriam P. (35)

«Bedankt voor de slimme tips en de verwezenlijking van onze overdekking. Wij zijn helemaal tevreden met de keuze van het model, de plaatsing maar ook de materialen»

Ludovic E. (33)

«Hoogwaardige kwaliteit, professionele plaatsing en vriendelijke verkopers... Wij zijn tevreden dat we voor ons tweede verblijf voor uw onderneming hebben gekozen»

Gilles B. (75)

"De winter wil maar niet weggaan, maar ik schrijf dit nu onder de overdekking op mijn terras om u te bedanken voor het geleverde werk en de kwaliteit van uw overdekking"

Marcel R. (67)