Waarom een terrasoverdekking?

DE HOGE OVERDEKKINGEN VAN ABRISUD STAAN GARANT VOOR COMFORT EN ONGEËVENAARDE PLAATSBESPARING IN HET VERLENGDE VAN UW WONING. ZE VORMEN EEN ECHTE LEEFRUIMTE OM VAN DE TUIN TE GENIETEN ZONDER REKENING TE MOETEN HOUDEN MET DE BEPERKINGEN ERVAN (WIND, REGEN, EXTREME TEMPERATUREN, …).

Een overdekte ruimte die toch open is naar buiten toe en die baadt in het licht zodat u een heel jaar door van de tuin kunt genieten. Omgekeerd maakt een overdekking het ook mogelijk uw woning uit te breiden met een extra ruimte. Een ontvangstruimte, kantoor of werkplaats, voor vrije tijd, ontspanning of sport... U krijgt enkele vierkante meters extra en uw woning krijgt een meerwaarde.

Een overdekking die helemaal opgaat in de omgeving…

Bij de schuivende variant schuiven de modules met verschillende breedtes over elkaar om het terras volledig of gedeeltelijk open te maken.

Ofwel schuiven alle elementen aan één kant van het terras over elkaar, ofwel schuiven de elementen naar de twee zijkanten om het terras in het midden open te maken. Zo geniet u van een terras in openlucht.

In de opengaande variant gaan de grote openingen omhoog zodat het overdekte oppervlak over bijna de hele breedte wordt vrijgemaakt en u kunt genieten van een weergaloze lichtinval.

Elk huis heeft een eigen ziel; elk terras heeft eigen prioriteiten met bepaalde delen die moeten worden benadrukt en delen die moeten worden beschermd.

Sommige ruimtes buitenshuis hebben nood aan minimalisme, andere ruimtes vragen veel lichtinval, nog andere willen een praktische invulling zoals de mogelijkheid om er het hele jaar door beschut tegen wind, regen en zon tijd door te brengen. Vraag een analyse op maat door een technicus van Abrisud voor een terrasoverdekking die is aangepast aan uw behoeften, uw wensen en de beperkingen van uw woning.

> Prijsopgave vragen